HTML

DrGempa:gyalázkodás és zene

Gyalázkodások,szeméremsértés,bazdmegolás,Flash népszerűsítés és egyéb nyalánkságok!

Friss topikok

  • Alick: Az önírónia képességével... ez egy tökjó szám. :) Akár új Himnusz is lehetne. :) (2020.06.11. 13:30) Sickratman-Trubadúr

A képmutatás diadala

DrGempa 2014.05.12. 22:50

Minden azzal van tele,hogy egy szakállas nő nyerte a euroviziosfesztivált.Sokan európában a tolerancia diadaláról beszélnek.És hogy egy ilyen blogon miért foglalkozok vele?Mert az már tényleg tűrhetetlen,hogy a csapból is ez folyik.Most vessük el azt hogy már ahhoz is kell egy furcsa beállítottság hogy valaki ezt végig nézze.Azt is vessük el most hogy a nő(férfi?) kiküldése szembe ment a demokrácia európában oly szívesen hangoztatott szabályaival.A lényeg nem ez.A lényeg hogy egy olyan versenyen ami a hangról (meg a showról)szól csak azért nyer valaki mert transzi.Az ember esze megáll!Hogy egy transzexuális egyáltalán normális e,azt ne firtassuk,mindenkinek más erről a véleménye.De hogy beszélhetünk toleranciáról mikor a oroszokat kifütyülik(mit tehet az a két lány az ukrán helyzetről)?Hogy beszélhetünk toleranciáról ha valaki egy ilyen szar dallal(jó,tudom nem én vagyok a műsor célközönsége)nyerhet csak azért mert MÁS?A pozitív diszkrimináció is kirekesztés!Csak éppen a többséget rekeszti ki!

Na de senki ne lásson ebbe homofób propagandát.Akik erre a faszsetudja kire szavaztak sokkal nagyobb homofóbok mint én(mivel hogy én nem vagyok az). Most örülnek,erre az évre már letudták a "jó" cselekedetet,megint lehet egész évben leszarni az egészet.Ez a képmutatás diadala.

Ide kívánkozik egy Tekintetes Úr  dal amit már nagyon régen fel akartam rakni.

 

Tilos utálni! Muszáj szeretni!
Leszbikus, nigger, "Lákátos",
Roth, buzeráns, narkós, oláh és tót.
Leszbikus, nigger, "Lákátos", Roth,
fasiszta ki száján kiejti e szót.

Az idegen szép! Az idegen jó!
Csak a más szép, csak a más jó

 

itt az egyetlen értékelhető szám az víziósfaszságról

 

Címkék: zene politika punk filozófia átok anyád kútúra bucó tekintetes drgempa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgempa.blog.hu/api/trackback/id/tr166157529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása