HTML

DrGempa:gyalázkodás és zene

Gyalázkodások,szeméremsértés,bazdmegolás,Flash népszerűsítés és egyéb nyalánkságok!

Friss topikok

  • Alick: Az önírónia képességével... ez egy tökjó szám. :) Akár új Himnusz is lehetne. :) (2020.06.11. 13:30) Sickratman-Trubadúr

Flash novellák:DeFincsi délutánja

DrGempa 2012.06.13. 18:51

A Szarosfalvi testvérek Délfranciaországból irányított sikeres távlábeltörési kísérletének áldozataként begipszelt ballábbal és jobb kezében egy ultramodern alkarmankóval sasszézik az *** úti zebra közepén Leonarkó deFincsi, a száguldó autók között araszolva igyekszik átérni a másik oldalra, a lámpa már régen piros, egy túlparti hirdetőoszlopról moziplakát felirata üti arcul: IFJÚSÁGI LÁZADÓ VISSZATÉR AZ AKOLBA! mert ha nem, könnyen úgy járhat, mint Imi Hendrix, a kisvárosi máktejarottyintó szobadzsanki! - morogja deFincsi maga elé, egyik zebracsíkot hagyja el a másik után, átér végre, ráhág a járdára, balra át, örök gyalogos, dzsanki nem jár mostanában arra, pókháló van már a vénámon, énekli félhangosan az Izzó Csikló Trió slágerét, erreföl meglátja maga előtt ringani Pintácsi Popóka fejedelmi forrónadrágját, Hé, Bambabombázó! kiált utána, Popóka megfordul, Lógsz egy lövettel, szól a délceg mankós Leonarkó, leróhatod természetbe' is nyuszimuszi, Popóka csücsörít, a Lesz Vigasz büfé nőivécéjében jó lesz? Rendicsek, szopósmalac! bólint Leó vidáman, katonásan hadonászva mankójával a közeli büfé ajtaja felé, süt a nap, semmi gond, a vécébe érve Popóka tornazsákját teríti deFincsi lábai elé a hugyos kőre, rátérdel, elővonja és szorgoskodni kezd, Kis virág nyílott a trágyadombon, üvölti operai baritonján a csúcsra érve Leonarkó, Hát ez már több a sokknál! lihegve fut be a nagybajszú kocsmáros, Popovics, a Valagember, régi artistacsalád méltatlan foglalkozást űző sarja, dörömböl a vécéajtón, ordít, Halkabban, baszod, Fincsi! nem otthon vagy, eltöröm a másik lábadat is, bukik ki belőle az erőművész, na gyorsan kifeleee! Popóka kitámogatja alkalmi partnerét az utcára, a törzsvendégek csak néznek, mint ponty a tepsiben, Ez állat volt, Pintácsi, érted te a dolgodat, ezért meghívlak egy kétgombócosra a Nyalizó Fagyizóba! így szól a büfé előtt a gáláns deFincsi, és ezzel redőny.

Címkék: anyád geci novellák kútúra gyalázás drgempa barcsmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgempa.blog.hu/api/trackback/id/tr704586345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása