HTML

DrGempa:gyalázkodás és zene

Gyalázkodások,szeméremsértés,bazdmegolás,Flash népszerűsítés és egyéb nyalánkságok!

Friss topikok

  • Alick: Az önírónia képességével... ez egy tökjó szám. :) Akár új Himnusz is lehetne. :) (2020.06.11. 13:30) Sickratman-Trubadúr

ÓRIÁSI SZENZÁCIÓ!A FACEBOOK KOMMUNISTA OLDAL!

DrGempa 2015.05.11. 19:05

Samuel Horstwessellied,a Jeruzsálemi Frigyládaőrző és Hentes Cég takarítója derítette ki:a Facebookot,melyet oly sokan használunk,valójában a kommunisták találták ki.

A céljuk egyértelműen az,hogy megfigyeljék az embereket és napi szokásaikat.Hogy miért van erre szükségük?Egy másik jeles kutató,dr.Albert Derstürmer szerint azért,mert tudni akarják,mikor vannak egyedül a megfigyelt személyek(azaz minden ember),hogy lecsapjanak rájuk és elvegyék az agyukat.Ám az igazi szörnyűség csak ezután következik:az agyakat arra használják fel,hogy felélesszék a világtörténelem legrettegettebb diktátorát,Joszif Sztálint,aki majd elpusztítja a világot.

Bayer Zsolt véleményét ugyan senki nem kérdezte,de ő azért elmondta egy arra járó postásnak.Szerinte az egyik ellenszer egy Szuper-Hitler megépítése lehet,de ehhez nekünk is el kell lopnunk egy-két agyat.-A komenisták ellen a másik módszer-mondta a jelen publicista-hogy bekenjük magunkat az Viktororban fültisztító-és komenistaölő kenőccsel.

Bárhogy is,mindenki rettegjen,aki facebookot használ.

1526993_243740092453591_394179626_n.jpg

Címkék: politika saját pénz anyád geci kútúra gyalázás gecik komcsik bóvli drgempa orbánfasz drhalál

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgempa.blog.hu/api/trackback/id/tr887450742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása