HTML

DrGempa:gyalázkodás és zene

Gyalázkodások,szeméremsértés,bazdmegolás,Flash népszerűsítés és egyéb nyalánkságok!

Friss topikok

  • Alick: Az önírónia képességével... ez egy tökjó szám. :) Akár új Himnusz is lehetne. :) (2020.06.11. 13:30) Sickratman-Trubadúr

A kultúra elharapódzásáról

DrGempa 2014.04.23. 22:11

Mostanában egyre több nem létező olvasó vetette fel,hogy túl sok a kultúra,meg zene,meg ilyen értelmetlenségek a blogon és egyre kevesebb hely jut a gyalázkodásoknak,sőt,szinte teljesen kiszorultak.

Mint mondjak,igazak a vádak.Mentségemre szóljon,hogy a kultúra terjesztését mindig is szívügyemnek tekintettem(aki mást állít az bekaphatja). Ugyanis az olyan,sokaknak ismeretlen írók,mint Szathmári Sándor vagy Pozsonyi Ádám felkarolását mindig fontosnak tartottam(apró bökkenő,hogy mindkettejüket sokkal-sokkal többen ismerik mint a blogot,de hát ez most lényegtelen),nem beszélve az olyan zenei géniuszokról mint Barcs Miklós.

Így tehát ha valamelyik,csak az élénk fantáziámban létező olvasómnak eszébe jutna kritizálni akkor bassza teherbe magát!

DrGempa

mao ce tung.jpg

Címkék: zene politika filozófia kútúra gyalázás bóvli szathmári drgempa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgempa.blog.hu/api/trackback/id/tr656075715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása