HTML

DrGempa:gyalázkodás és zene

Gyalázkodások,szeméremsértés,bazdmegolás,Flash népszerűsítés és egyéb nyalánkságok!

Friss topikok

  • Alick: Az önírónia képességével... ez egy tökjó szám. :) Akár új Himnusz is lehetne. :) (2020.06.11. 13:30) Sickratman-Trubadúr

Bartosista találkozó

DrGempa 2012.10.25. 20:06

Mit csinálsz november 2.?Tök mindegy,mond le,mert marha nagy tanítás lesz!A möster üzenete:meö meö dasistmeö. dcsráááááága nipeem nééééépeseremé népezeteeem! MEÖ. áÁCSTUNG! ÁSCTUG FIGYEKELEM FIGYELEM!!!! MEÖ. Bölscehgyetlen bölcsetlen bölcsegyetlen kacsafosfejü bartooos meö,tugyatom tudatom veletekmodtom mondooom nééééktek hoyn hogy novenmbert novenber 3 a hejet 2012 novenber 2án ha joltudom péntekinap pénteki nap lene megtarva megtartva a CSILÁGTÖTÉNELEM LEGNGAOYB LEGNAGYOB TALÁÁÁÁÁKOZOJA mer nekem novenber3án MEÖ.napszámba kö meni.meö.uyghogy ugyhogy meö,novenber2án lene megtatva meö.uyghalotam a süketfülemimel hogy novenber 2a 2dika,az szünetnap.meö.nosteját mindeki tegyeát a csrogramját és gyüjön a vérmezöre butapöstree novenber 2án pénteken déltul déltül meö. jögyeztétek fö azidöcsontot NOVENBER2.DIKA VÉRMEZÖ BUDAPÖST DÉLIHARAGSZO. DÉLIHARANGSZÓ. TEHÁT DÉLTÜL. MEÖ.MEÖ.MEÖ.DASIST meö ugybizony dáááá.honap szonbaton valozsi valoszinüleg kétuj két új csidejom fog fökerüüüüni,és utána még három csrövididöü csrövidis rövididö alat 23.dikáig. meö. a mai esre a mai estééére mindenkire mindenkinek jo bulizááást kiváááánok,és rugjatok be minta disznoooooooooooooo.meö. meö meö de eleöte lagjatok be lakjatok be fakukacal ésne felegyétek, még mindig a kocintooos csilááágmárka és a gumilabda édes, ezér leköl soooozni evééés elöt. meö.

545329_367424783331797_260757236_n.jpg

Címkék: anyád kútúra bartos drgempa möster

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgempa.blog.hu/api/trackback/id/tr924870261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása