HTML

Timur Lenk szabadazá

DrGempa 2012.10.01. 21:47

Drága Timuriánius Testvéreim!

Imhol 2012 szeptemberének utosó szombatján,a szabad az ában Timur Lenkre gyült a tömeg.
A színpadon felállt egy oltár melyen pija volt,a koncertre,a zönekar számára.Míkor már elégen összegyüttünk,Taki verset mondott,mégpedig Balogh Győző: Holtra bírom a verseimet c.művét.

Holtra bírom a verseimet
Költő vagyok, vagy mi a fasz
Én vagyok a legjobb költő
Nem is ám az a Kálámbó!

Eztán a Verd ki babám örök klaszikusával folytatódott a koncert s az ivás.Meglepetés vendégként Taki iskolai osztálytársa énekelte el az Alain Delon meg a Tannenbaum-ot.Eztán vot még valami,oszt szünet gyütt.

Majd folytatódott a hatalmas Timuriánius térítés.Taki néhányszor meglepő módon eltudta találni a szöveget,ez mindenképp nagy dolog.A végén lett volna még a szükségemvanrádmutasdapinád de helyette inkább jött woodstocki busz,a hé jószef,a tipusbúz meg még valamelyik,a fasz emlékszik má rá melyik.Végül a koncert befejezéseként a katarzis jött VOLNA de helyette eljátszották "a legszarabb befejező számot"(Takács Zoltán szavai.A blogíró nem feltétlenül ért egyet az állítással,bár hajlik rá.),az Elmentek a fiúkat(eredetileg Európa Kiadó).Így végződött ez a timuriánius összeborulás.Halleluja!

Képek is lesznek de azokat má csak nem baszintom ide(meg a videokat se mind).

2012-09-30-291.jpg

Címkék: zene koncert saját költészet anyád timurlenk kútúra drgempa mondomzenebazdmeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgempa.blog.hu/api/trackback/id/tr484814177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása