HTML

DrGempa:gyalázkodás és zene

Gyalázkodások,szeméremsértés,bazdmegolás,Flash népszerűsítés és egyéb nyalánkságok!

Friss topikok

  • Alick: Az önírónia képességével... ez egy tökjó szám. :) Akár új Himnusz is lehetne. :) (2020.06.11. 13:30) Sickratman-Trubadúr

Ákos(bazdmeg)

DrGempa 2012.06.27. 19:34

"Rühedék, a lapostetű egy nyálkás, ködös reggelre ébredve azt a nagyon fontos és igen bonyolult kérdést tette fel magának, hogy ha annyi sztár létezik ebben a tetves világban, ő miért nem az? Megforgatta a pofájában erre a kívánatos gondolatra lepedékes, valagnyalásra termett undorító nyelvét, nehogy a büdös nyála rácsöppenjen a szőnyegre, és újabb lyukat égessen rajta. A rádióból a Depöcs Mód együttes vernyogott éppen, ennek a lótetűnek az aktuális kedvence. Reccsentőset fingott elégedettségében Ákosh, miközben sorvadt lelkében azonosult a tahótrió énekesével. Óh, mily jó lehet hírösnek és gazdagnak lenni a hozzám hasonló férgek zenei elbutításával! – sóhajtotta a kretén. - Én miért is ne tunnám megcsinyáni?"

DrFlash

 

545055_438979349466992_1549389029_n.jpg

Címkék: politika celeb anyád geci kútúra gyalázás bóvli drgempa barcsmiki bazdmegsorozat fideszgeci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgempa.blog.hu/api/trackback/id/tr354615360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása