HTML

DrGempa:gyalázkodás és zene

Gyalázkodások,szeméremsértés,bazdmegolás,Flash népszerűsítés és egyéb nyalánkságok!

Friss topikok

  • Alick: Az önírónia képességével... ez egy tökjó szám. :) Akár új Himnusz is lehetne. :) (2020.06.11. 13:30) Sickratman-Trubadúr

Flash novellák:Billentyű utca – feltételes megálló

DrGempa 2012.06.20. 19:10

...... Faszányossan füvezett a ribi, köllött neki a fasz mint egy falat kenyér, a puhadroggal párhuzamossan a kemény marharépára is rendessen rá volt pihenve! Köllennétöbb? A romantika jegyében állíthatom: nem.
..............fölmegyök a bögréhöz, és a közös vonzás oly mértékét tapasztalom rezegni a levegőben, hogy bazmeg a szaros fémvilla fölcsapódik a falra, ha ilyet észlel magán!
..............a két mellbimbója elektromos kisülések sorozatát keltve csapódott az enyémekhöz! Csupasz kis pinája beizzott, répám kőkeménnyé vállott. Hörr! Tavasz van bazmeg, április idusa! (közepe, te tanulatlan barom!)  nekilendültem, hosszassan, csodássan – közbe fölakottony – rendessen tornászgattam rajta, faszányossan rakta alám, ami köll, oszt eccerre el!
.............szégyellte a picsa, hogy lapossak a csöcseji, mit csodálkozik ez rajta, a sok éhezéstől egy gramm zsír, annyi se vót a testin, csak a legszükségesebb helyeken, toszomazt valag és puna. Klasszikusan szép segge volt, nem hagyta, hogy megörökítsem videjóval, megy ez is veszendőbe, mint annyi más, bazmeg!
.......…ippeg kúrelom a muffot bazmeg, erre nemaszongya milyen szőrtelen vagyok! Gondolom erre bazmeg, ha egyébként kutyusokkal kúrelsz, akkor IGEN, höhöhööö!  Orralyt, a jó válasz nem rögtön érkezik. Robotot vagy állatot jobb kúrelni? A jövő fontos kérdése. A leendő faszaribancok a kettő keverékei lesznek, vagy már azok is! A brutálvilágcég beszippantja, megemészti, selejtes, rongyosra baszott robotként kiöklendi a debil kis kurváját!
............bazdanyád százezerrel morzézok a billentyűjén, erreföl a 44. élvezése után aztat vartyogja a fülembe, hogy vennije köllene egy vibrátort, a jó kurva annyát neki! Ilyen lubárét se láttam még! Ekkora állat ez a picsa! Ennek semmi nem elég?! Oszt még 456szor lemorzézom, hálábul ippeghogy felületessen leszop! Le se nyeli, meg se issza! Pediglen az első szoppintását milyen szépen csurig lekortyolta! Hallatlan! A balkezem bazmegujja meg úgy belemacskásodott a nagy billentyűzésbe, hogy másnap nem megrázta a konnektor ugyanott a végin?! Kóboráram a javából! ...milyen pináré az, akit a kielégületlensége visz előre mint hajtóerő?! Kielégíteni a kielégíthetetlent, jóllakatni az örökké éhezőt, hát nem ez a teremtés egyik földi formája?
            (toszd meg és uralkodj! a toszatóséf recepttye: duflagumit hasznájj ha nem szereted a gombapörköttet! finoman forgassad a nyársadon, lassú tűzön pároljad pináját illatosra! ha vinnyog, ne hidd el néki feltétlenül! fajára tekintve a jó felsőalföldi ciggány-jász-zsidó fűszarkeveréket tudom őszinte szívvel ajánlani. ameddig kúrja az enber, szépen köll vele ugatni, különben nem engedi likközelbe. utánna mán gyalázgathatod, ahogy csak teccik. amikor először baszeroltam meg, másnapra csokorral rügyezett ki a faszomon a gyilkos galócza! de harmadnapon legendás immunrendszerem győzedelmeskedett a svédgombák fölött, mert az uttolsó szaros micéliumfonalat is fölették a szorgalmas fehérvérsejtek!)
            A divatos tucatszarra hangolódva lebegni a szemét tetején, ez való néki? Erre hivatott netán? Lehet, de ez már nem az én dolgom. Szerencsétlen yupikurvák sekélyes tipusálma: méregdrága lenyúlbőr retikült sopikálni a Fosszadki&Basszadki divatházból, aztán a Sirályszar szigeteken megrendezett laza céges búvártanfolyamon a málé vörkoholikus főnököt egy gégecső segítségével csontig leszopni a víz alatt, a gyors férjhez menéssel járó örökös kitartottság reményében.
...........(A dalnok mondja: „Tenéked még rengeteg tanulni valód lett volna tőlem
                                ..........ehelyett picska-csicskát akartál faragni belőlem!”)
..... A jupiszingli gáré hamar kirúgta öreg jótevőjét, mint macskát szarni! Tata tutta előre, mégis belement, a pina az mégiscsak pina,  egy ismeretlen féreg pedig nyert ezer eurót „te bizony jobbat érdemelsz ennél” jeligére, hahaha, mert még erre is fogadott a faszszopó senkinullabarátaival, hogy mi sül ki ebből a csipetnyi kalandból.  Szép példa arra, hogy fordul át a felszínesség érzelmi brutalitásba.  Ez a helyzet. Minden kibaszott „fajja”, ugyibár! (megmondtam bazmeg, hogy óvatossan azzal a hírnévvel!)
......Végszó: A hírnév – büdös a lábam és szaros a seggem /
...................ez a hülye kurva mégis leszop engem!

Címkék: anyád geci novellák kútúra drgempa barcsmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgempa.blog.hu/api/trackback/id/tr194601230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása