HTML

DrGempa:gyalázkodás és zene

Gyalázkodások,szeméremsértés,bazdmegolás,Flash népszerűsítés és egyéb nyalánkságok!

Friss topikok

  • Alick: Az önírónia képességével... ez egy tökjó szám. :) Akár új Himnusz is lehetne. :) (2020.06.11. 13:30) Sickratman-Trubadúr

Egy könyvötlet(valószínűleg világsiker lenne)

DrGempa 2012.06.03. 21:13

Szaniszló Ferenc,Lázár János,Szegedi Csanád és Bruce Willis visszakerül az időben 56 október 20-ra.Mindannyian várják 23.,kivéve Bruce,aki nem beszéli a nyelvet és nem érti miről van szó.Aztán október 23. sehol egyetlen tüntető se,mit lehet tenni,hát elmennek ők 4 tüntetni.Később az emberek rémisztgetésére a kormány a rádióban tízezres tömegről beszél.Miután meglátnak egy szegény zsidó-cigányt,akinek még lézerblokkolója sincs,feldühödnek,és mindent szétvernek.A szovjet csapatokat Bruce egyedül legyőzi,eközben Szaniszló szervezkedik,Szegedi álruhát ölt(szemüveget vesz fel és meghízik) és miniszterelnök lesz,Lázár pedig egyszerűen csak jól él.Azonban miután Bruce megölt félmilliárd szovjet katonát,a menedzserének feltűnik,hogy az író egy forintot se fizetett a jogokért és ezért perelni akarja,így inkább az alkotó kiírja a történetből.Sajnos hőseink elbuknak.Szaniszló börtönbe kerül(és ott hal meg),Szegedi elmenekül és helyette valami Nagy Imrét nevezetű fószert végeznek ki,Lázár pedig felveszi a jól csengő Kádár János nevet.

Címkék: politika anyád geci kútúra gyalázás bóvli drgempa nemzetibuziskodás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgempa.blog.hu/api/trackback/id/tr664563510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása